für Privatpersonen

Wir bieten im Moment den folgenden Kurs an für Fortgeschrittene.

Sind Sie Anfänger? Dann empfehlen z.B. die Kurse der VHS und NL Ganz Schnell (Selbstlernkurs und/oder Online-Treffen). 

Hannover aan zee
Volg je een cursus Nederlands en wil je graag bepaalde onderwerpen herhalen of verdiepen? Of volg je juist géén cursus en wil je ervoor zorgen dat je kennis niet te ver wegzakt? Dan is de cursus Hannover aan zee iets voor jou.

We werken met een kleine groep (minimaal 3, maximaal 5 deelnemers) en het aanbod is gevarieerd: we werken aan grammatica, we schrijven, converseren, luisteren en kijken. Je leert telkens veel nieuw materiaal kennen van Nederlandse artiesten en kunstenaars en je blijft op de hoogte van de Nederlandse actualiteit. Plezier in het leren staat centraal.

Hannover aan zee wordt doorgaans op elke eerste en derde vrijdag van de maand (met uitzondering van schoolvakanties) online aangeboden op niveau B1-B2 (20:15 – 21:45 uur).

Lees meer …

Aanbeveling

Ein Blog über die kleinen und großen Unterschiede zwischen der deutschen und niederländischen Sprache und Kultur.

>> Klik hier

Blijf op de hoogte / Bleiben Sie auf dem Laufenden

Meld u hier aan voor onze maillijst: we sturen u dan maximaal een keer per twee maanden een overzicht van ons aanbod en eventuele interessante activiteiten die relevant zijn voor eenieder die Nederlands leert. We maken gebruik van Minutemailer (een Zweeds bedrijf): uw data wordt opgeslagen op een server in de EU. We voldoen aan de ‘General Data Protection Regulation‘.