Hannover aan zee (online, niveau B1)

Volg je een cursus Nederlands en wil je graag bepaalde onderwerpen herhalen of verdiepen? Of volg je juist geen cursus en wil je ervoor zorgen dat je kennis niet te ver wegzakt? Dan is de cursus Hannover aan zee iets voor jou. We werken met een kleine groep (minimaal 3, maximaal 5 deelnemers) en het aanbod is gevarieerd: we werken aan grammatica, we lezen, schrijven, luisteren en converseren. Je leert telkens veel nieuw materiaal kennen van Nederlandse kunstenaars en artiesten.

Je kunt regelmatig, af en toe, of eenmalig meedoen: wat je het beste uitkomt. Plezier staat centraal!

Kosten

Een les (1,5 uur, dus twee lesuren van 45 minuten) kost EUR 27,50 (online tarief).

Er is ook een gereduceerd tarief van EUR 12,50 per les van 1,5 uur. Het gereduceerde tarief geldt voor studenten en eenieder voor wie het reguliere tarief te hoog is (bijvoorbeeld omdat je (even) geen of weinig werk hebt.

Als je in een keer 5 lessen reserveert en betaalt, dan krijg je 10% korting.

De planning in 2021

Hannover aan zee vindt twee keer per maand plaats, telkens op de tweede en vierde vrijdag van de maand (met uitzondering van sommige schoolvakanties in Nedersaksen). De lessen vinden plaats via Webex of Zoom. Nadere informatie ontvang je in het bevestigingsmailtje.

Hannover aan zee vindt in 2021 plaats op de volgende data (telkens van 20:15 – 21:45 uur):

vrijdag 11 juni
vrijdag 25 juni

vrijdag 2 juli
vrijdag 23 juli

vrijdag 6 augustus

vrijdag 10 september
vrijdag 24 september

Voor reserveringen, neem contact met op per e-mail, Whatsapp of Signal!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten in Hannover? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (maximaal 6 maal per jaar).

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Welkom bij Hannover aan zee!